keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kipeänä

Kipeänä. Kuva kertoo kaiken oleellisen tämän hetken olotilasta, joten ei siitä sen enempää sitten. Ajattelin pitkästä aikaa päivitellä kuulumisia.

Olimme Katjan kanssa viime viikolla katsomassa Backstreet Boyseja Hartwall Areenalla, ja ai että oli hieno keikka! Pojat (miehet) vetävät vieläkin täysiä, ja lämppäritkin olivat superhienoja, Redrama ja The Exchange (katsokaa youtubesta jos on tuntematon artisti). Lämppäreistä varsinki Exchange oli ihan super hieno, ja pojat olivat ihan uskomattomia!

Olimme Katjan kanssa torstai-lauantai Helsingissä, eikä voi muuta kyllä sanoa kuin että se on iso paikka. Tosi iso. Ei kyllä eksytty kuin kerran, mikä oli aika hyvä saavutus, mutta enpä siellä haluaisi asua, ihan liikaa ihmisiä. Ihan liikaa.

Sunnuntaina palattiin sitten takaisin normaaliin päivärytmiin, ja kävin Kakaran kanssa maastossa, tällä kertaa Allun ja Kassun kanssa. Ei siinä mitään ihmeitä, ei nuo puoliveriset kestä lämminverisen mukana, ja Allukin kävi kokeilemassa raviradan pintaa (kakkua!). Oli kyllä tosi hauskaa (:

Maanantaina oli sitten koulupäivä, ja tallivuorokin alkoi. Tallissa ei ollut mitään uutta. Maanantaina kävin hyppäämässä Kakaralla torstain valmennusta ajatellen, ettei nyt tarvitse siellä sitten ottaa ylimääräistä kieppiä pitkän hyppytauon takia. Hienosti hyppäsi, videon laitan loppuun.

Tiistaina meillä oli koululla pari supersöpöä shetlanninponia käymässä ja näyttämässä valjakkoajoa, vähänkö se on hienon näköistä, ja vähänkö ne ponit oli söpöjä! Miulle kans <3 Illalla oli vielä irtohypytystilaisuus, mutta se ei ollut meille pakollinen, joten kävin ennemmin liikuttamassa Kakaraa (maastossa vaihteeksi), ettei tarvitse hyppäämisen jälkeen jäädä vain seisomaan. Kakara sai myös tiistaiaamuna uuden kaverin, Enne-tamman, tarhaan siis (:

Tänään minun piti lähteä talvikisoihin pelaamaan sählyä, mutta enpäs sitten mennytkään jo aikaisemmin mainitusta syystä.. Olen vain nukkunut koko päivän, ja katsonut Itse ilkimys 2:sen. Illalla pitäisi vielä käydä vähän hopusta liikuttamassa ettei tarvitse vapaapäivän jälkeen lähteä valmennukseen.


Että näin meillä, ei siis mitään ihmeellistä, katsotaan saanko valmennuksesta kuvia tai videoita, jos saan niin jaan ne täälläkin (:


~Jojo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida nätisti (: