sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Koulukisoja, polven hajoamista ja hevosmessuja.




Tosiaankin, viime päivityksestä onkin hetki, joten ajattelin kertoa kolme viime ajan tärkeintä tapahtumaa: koulukisat Kakaralla, polven hajoamisen ja hevosmessu vierailun.

Tosiaan, kävin tuuppaamassa Kakaralla He C:2 radan, ja siitä jäi kyllä vain huono mieli. Tuomari oli niin tiukka, ettei päästy edes hyväksytysti läpi, vaan jäi puolesta pisteestä kiinni. Saimme siis 109,5 pistetä ja prosentteina 49,77. Voiko olla huononpaa tuuria?
Videota ei ole kuvattu ihan radan alusta saakka.


Toinen tapahtuma kävi koulun terveyspäivässä, ja kuntotestissä. Vauhditon pituushyppy osoittautui liian vaaralliseksi polvelleni. Tulin alas tasajalkaa, ja polvesta kuului pienenpieni naps, ja sitten alkoi kipu. Kylmä pussia polvellle, sitten koulun terveydenhoitajalle ja siitä sitten terveyskeskukseen moikkaamaan lääkäreitä. Lääkäri oli sitä mieltä, että polven kierrukasta olisi mennyt säikeitä poikki, joten todennäköisesti ortopedi ja magneettikuvaukset odottavat, mahdollisesti sitten leikkaus vielä.
Kuva: T. Kuntotesti.
Terveyskeskuksessa EA-puolella, toi sänky on oikeesti aika mukava..
Tänään on ollut ensimmäinen päivä kun olen voinut kävellä ilman keppejä, ja huomenna ajattelin yrittää kiivetä hevosenkin selkään. Saa nähdä pääsenkö niin pitkälle.

Eilen olimme edustamassa ja esittelemässä koulua Tampereen hevosmessuilla, mutta ei se esittely ollut kovinkaan rankka, rankenpaa oli se shoppailu. Kävimme ensin kääntymässä Hööksin ja Horzen myymälöissä, joista minulle tarttui mukaan koulusatulavyö (jos ja kun vihdoin ja viimein saan Kakaralle sen koulusatulan......). Löysin messuilta myös täyden kisavarustuksen, pinkit ratsastushousut, pinkin fleecen ja Kakaralle nahkavyön.
Muutama kassi tavaraa..

HKM pinkit ratsastushousut, 49€

Pfiff fleece, 19€

60cm satulavyö, 24€

100cm nahkasatulavyö, 15€

Equipage kisapaita, 5€

K.E.L hanskat, 15€

Kisatakki, 39€

Lami-Cell kisahousut, 15€

Eli rahaa paloi, mutta ainakin suunnilleen kaikki oli semmoisia mitä oikeastikkin tarvitsin (okei, ehkä en pinkkejä housuja tai pinkkiä fleeceä, mutta housujakin olen etsinyt niin kauan, etä en voinut vastustaa!).

Tänään on ensimmäinen päivä tiistain jälkeen kun pystyn kävelemään ilman keppejä, joten ajattelin lähteä ajamaan Kakaralla (se on viimeeksi ollut liikenteessä keskiviikkona....), ja sitten hevosen selkään kiipeämisen jätän huomiselle, jos vaikka pääsisin niin korkealle.

~Jojo

1 kommentti:

Muistathan kommentoida nätisti (: