keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Normaali(ko)

Olen tullut tulokseen, etten taida olla ihan normaali. Tai siis, normaalihan on siis matematiikassa esiintyvä suora, mutta en puhu nyt siitä. Vaan siitä, mikä ihmisessä ainakin oman käsitykseni mukaan luokitellaan normaaliksi. Meinaan vaan sitä, että kuinka moni ihminen voi rehellisesti sanoa, että vaihtaa esimerkiksi kirjoituskättään huomaamattaan? Tein itse näin maanantaina, ja tajusin asian tiistaina kun kirjoitin tussitaululle.
Ja ihan totta, en edes tajunnut vaihtaneeni kättä. Mitä?! Ja asiasta tietämättömille, olen siis virallisesti molempi kätinen = käytän molempia käsiäni suunnilleen yhtä paljon ja samalla tavalla, mutta jotkut asiat teen yleensä toisella kädellä, kuten kirjoittamisen tähän asti oikealla kädellä, kuten myös meikkaamisen. Vasemmalla kädellä olen tehnyt vain suuripiirteisemmät liikkeet. Ja nyt joku aivan varmasti ihmettelee, että mites esimerkiksi pallopelien pelaaminen. No, sählyä, lätkää, yms. pelaan molemmilta puolilta, ilman mitään ongelmaa. Myös biljardia voin pelata molemmilla käsillä.
Toinen asia mistä olen ollut viime aikoina huolestunut, on ollut se mitä teen koulun jälkeen, tai siis sitten kun saan hevostenhoitajan(harrasteohjaajan)paperit käteen. Ja tähän on aikaa reilu vuosi, valmistun vasta 2015 keväällä. Kuka miettii yli vuotta aikaisemmin mitä tekee koulun jälkeen? Olen pyöritellyt eri vaihtoehtoja mielessäni.
Yksi vaihtoehto olisi jatkaa opiskeluja hevosalalla. Esimerkiksi ratsastuksenohjaajaksi, tai hevosagrologiksi. Mutta toisaalta, tiedän jo nyt melko varmasti, etten tee näitä hommia eläkkeeseen asti.
Toinen vaihtoehto olisi yrittää päästä töihin koulun jälkeen, mutta Suomesta on vaikea (ellei jopa mahdoton) saada vakipaikkaa hevostenhoitajana, joten pitäisi melkein lähteä ulkomaille töihin, joko Saksaan tai Ausseihin, mutta koko elämäni on tällä hetkellä Suomessa.
Kolmas vaihtoehto olisi vaihtaa alaa kokonaan, mutta mikä sitten kiinnostaisi? En viitsisi opiskella taas vuotta jotain alaa, joka ei sitten kiinnostakaan, ja lopetan sitten kesken. Tällä hetkellä kiinnostaisi pintakäsittelyala tai leipuri-kondiittori, mutta jaksaisinko tehdä jompaakumpaa näistä aloista sitten useamman vuoden? En tiedä. Ja minusta tuntuu, että leipuri-kondiittorihaave kaatuu suklaa-allergiaan. Saa nähdä.

Iloisempia aiheita
Tässä on nyt se viimeeksi lupaamani estevideo Kakarasta, ja laukkavideota tulee, kunhan saan jonkun kameramieheksi!
Se on aika hieno, eikö ookkin!

Uusia kuvia ei ole, eikä ihan hetkeen tulekkaan.

~Jojo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida nätisti (: