perjantai 24. tammikuuta 2014

Sekalaisia kuulumisia ja kuvia.

Joo-o, olenpahan taas ollut hyvin laiska. Hyi minä! Toisaalta, eipä elämässäni tällä hetkellä kauheasti tapahdukaan, ei ennen tätä päivää.
Olen vain ollut, syönyt, nukkunut, käynyt koulussa, liikuttanut hevosta, stressannut, jännittänyt ja yrittänyt lopettaa tupakointia, joka sekin loppui asiaan X.

Valmennus
Tosiaan, kävin Kakaran kanssa tässä jokunen aikaa sitten Kati Mallatin estevalmennuksessa pitkästä aikaa. Tehtävä oli suhteellisen yksinkertainen, lähinnä vain suoraan ratsastamista ja hevosen pitämistä apujen välissä, ja tehtävään lisättiin pikku hiljaa käännöksiä ja ympyröitä. Hopunen sai kovasti kehuja parantuneesta laukasta ja tasapainosta, ja mamma oli ylpeä (ja meinasi muutaman kerran tippuakin..) Saatte joskus videon kun hyppäsin Kakaralla 90cm erikoisesteen, kunhan saan sen jonnekin ladattua, Kakara oli aika hieno..

Ruokaa
Ruuistanikaan en ole hetkeen laittanut kuvia, niin laitan nyt, en kyllä ohjeita pysty antamaan, koska en muista mitä niissä on.. Koittakaa päätellä itse.


Hevostelu kuvia
Ja koska hevoset ovat suurin osa elämääni, saattekin nytten sitten oikein urakalla (ehkä) kuvia noista hienoista eläimistä. Seassa on Kakaran maastoilukuvia, ostotarkastus kuvia Vanillasta tältä päivältä (ei päässyt läpi), ja ehkä viel jotain muutakin. Katsotaan.



 Vanilla rauhoituksessa, vähän väsytti (:

 Käytiin maastossa, pakkasta 16 astetta ja aurinko paistoi. Oli kivaa!
  Hieman ylienergisellä hopusella vapaa päivän jälkeen ilman satulaa. Ei ehkä se paras idea, mutta en ees kokeillu maneesin pohjaa.

OpinLakeus-messut
Olin keskiviikkona Seinäjoella esittelemässä ja mainostamassa koulua OpinLakeus -messuilla. Kivaa oli, hyvä porukka, vaikka kiinnostuneita ei nyt ihan hirveästi käynytkään.. Paitsi riistapoikien pöydällä, se saattoi olla vähän kiinnostavampi kun siinä oli kaikennäköisiä kalloja, kun meidän pöydällä oli suunnilleen vain paperia.. Ensi kerralla otamme sitten hevosen mukaan.

U18 MM-lätkä
Jep, jos joku ei vielä tiennyt, niin seuraan lätkää, ja olen siihen ns. hulluna. Hain syksyllä U18 MM-lätkäpeleihin vapaaehtoiseksi töihin, ja tänään tuli sitten sähköposti, että haastattelu on 31.1, joten, jos haastattelu menee hyvin, pääsen ihan oikeaan lätkätapahtumaan töihin, ja vieläpä Imatralle! Vähänkö siistiä! Pitäkää peukut pystyssä.. Ja olen muutenkin sopivasti menossa Imatralle juuri tuona viikonloppuna, joten ei tule siitäkään ongelmaa, suunnitelmat vain menee vähän uusiksi.
Joo-o, siinäpä pikainen teksti. Joku päivä ehkä jotain oikeaa asiaakin!

~Jojo

Ps. Onnea äiti 50 vuotta! <3

2 kommenttia:

  1. Kuka tää vanilla on? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilla on poni(hevonen), joka oli koekäytössä syksyllä meidän koululla, ja nyt oli sitten sen ostotarkastus, ja jos se olisi sen läpäissyt, se olisi meidän koululle ostettu. Valitettavasti ei päässyt läpi, oli ihan hauska kaveri (:

      Poista

Muistathan kommentoida nätisti (: