torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kuviot?

Tosiaankin, vuosi on vaihtunut vuodesta 2013 vuoteen 2014, ja tässä "kotimatkalla" onkin hyvä päivittää kuulumisia.

Uuden vuoden juhlinta
Kuten varmasti moni muukin, päätin minäkin vaihtaa vapaalle uutena vuotena, ja lähteä vähän rellestämään. Mitään suunnitelmia ei ollut, tai no, oli. Juoda vähän, tai vähän enemmänkin, ja sehän oli helppo toteuttaa. Hankkiuduin keskustaan ja rupesin etsimään jonkin sortin tuttuja tai ystäviä, ja löytyihän niitä, kun vähän aikaa etsiskeli. Pyysimme vielä poikien kanssa lisää porukkaakin mukaan.
Itse vuosi vaihtui ilotulitusta katsellen, erään ystäväni kanssa (hih). Ilta jatkui baarissa pilkkuun saakka, ja sitten tulikin aika miettiä että mihis sitä nukkumaan pääsisi, edellinen bussi äidilleni kun oli lähtenyt 3:00 ja seuraava lähti vasta 5:20. Päädyin siis hetken päähän pistostani tuonne jo edellä mainitulle ystävälleni yöksi, erään toisen tytön kanssa.
Aamulla kun sain silmäni auki ja möngittyä sängyn pohjalta ylös (luojan kiitos en kärsi krapulasta!) hankkiuduin kotiin, jossa siis leikin kuollutta loppupäivän.

Tänään
Niin, kotimatkalla, eli matkalla Perhoon, jonne tosin pääsen (vai onko se sittenkin joutumista..) vasta huomenna, koska olen Kokkolassa vasta hieman vajaa yhdeksän, ja bussit ovat kaikki jo menneet. Kouluhan meillä alkaa vasta 7. päivä, mutta menen siksi jo aikaisemmin, kun meinaa olla hieman ikävä hopusta joka kuitenkin nauttinut 2 viikon joululomasta.

Eli ei tässä sen ihmeempiä kuulu, hieman kyllä harmittaa Perhoon meneminen, Imatralla jäi asioita hieman auki ja keskustelematta, mutta ehkä nekin selviävät ajan myötä! Näihin tunnelmiin, jatkan musiikin kuuntelua ja matkustamista. Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä, näillä nakkisormilla on vaikea kirjoittaa puhelimella..

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014 KAIKILLE! (:
~ Jojo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida nätisti (: