sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulu.

Huh, vihdoin ja viimein joulu on lusittu, ja normaali loma jatkuu. Blogi on ollut hiljais elolla, koska olen oikeasti tahtonut nauttia lomasta, ja vain olla ja syödä. Syöminen on vähän jäänyt, mutta rennosti on tullut oltua. Oikeastaan en ole tehnyt mitään hyödyllistä, ja se on kai loman tarkoituskin?

 Lahjat
Lahjoina en oikeastaan saanut mitään "yllätyksiä", osasin suunnilleen kertoa kaikki lahjani ennekuin ne edes näin. Sain paljon semmoista mitä tarvitsinkin, mutta muutama täysi turhakekin mahtui matkaan. Itselleni ostin lahjaksi lähinnä vain vaatteita ratsastusta varten, eli huputtomia paitoja. Lisäksi ostin kannukset. Äidiltäni sain pussilakanat, takin (sen piti olla tumma, mutta onpa sitten vaaleansini-valkoinen pinkeillä yksityiskohdilla..), hiusvärin, hanskat, sählymailaan pinkin gripin ja jonkun ihme avaimenperäpehmon. Isältäni sain odotetusti rahaa, samoin kuin mummoltani ja papaltani. "Äitipuoleltani" sain käsirasvan, saippuan ja huulikiillon. Siinäpä ne joululahjani sitten olivatkin..

Alennusmyynnit
Koska pääsin pitkästä, pitkästä aikaa Imatralle, niin pitihän se sitten käydä joulun jälkeiset alennusmyynnitkin pyörimässä. Oli kyllä semmoiset alet, että meinasi ilopissat tulla housuun.  Paljon tuotteita oli -70%, paitoja alk. 3e ja niin edelleen. Mukaani ei siltikään tarttunut kuin kaksi T-paita (musta, ja myös omaksi yllätyksekseni vihreä) sekä harmaa villapaita. Lisäksi ostin karvalakin. Ehkä sitä vielä joku päivä tulee käytyä alennuksia katsomassa ennenkuin lähden takaisin Kakaran luo (vähän meinaisi olla jo ikävä..)

Sitten vielä kuvia.


Etsi kuvasta kissa. Ja ei, en tarkoita sitä vaalenpunaista kissanmuotoista viinipulloa siellä ylänurkassa.

 Housut: H&M
Paita: Lindex
Karvalakki: H&M


Ja se syy, minkä takia sain joululahjaksi hiusvärin.. T: 3cm tyvikasvu.
Hiphei, katsotaan jaksaisinko olla vielä tämän vuoden puolella aktiivinen, ja vielä tehdä vaikka yhden postauksen!

~Jojo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida nätisti (: