lauantai 30. marraskuuta 2013

67,08% sija 4.

Tosiaan, meillä oli täällä koulussa torstaina harjoituskoulukisat. Minun piti mennä joko C-merkki omalla hevosella, mutta sillä ei raukalla ollut hokkeja, joten ei sitten päästy tulemaan maneesille saakka. Seuraava vaihtoehto olisi ollut tuleva näyttöhevoseni Vellu, mutta toinen kävi tiistaina Kaustisen klinikalla piikitettävänä, ja siitä seurasi sitten viikon kävelykuuri. Joten, hevosekseni päätyi sitten Preeria, ja alle tuli kaksi harjoituskertaa.
Kuten olette jo aikaisemmista kuvista ehkä huomanneet, istuntani näyttää niin esteratsastajan istunnalta, että itku meinaa tulla. No, ratsastuksenopettajamme totesi minulle sitten, että näytän ihan ankalta ja uhkasi tuoda kotoaan lasten leluankan, joka sanoo KVAAK. Jostain syystä tämä uhkaus tehosi, ja treenasin kahdessa päivässä vatsalihaksiani enemmän kuin moneen vuoteen.
Mutta tosiaan. Menin sitten K.N. Specialin, eli helpon B:n radan Preerialla. Voin sanoa, että olin itse ihan varma, että penkin alle meni, koska minusta tuntui koko ajan, että hevonen oli kauhean pitkänä, eikä kulkenut askeltakaan peräänannossa ja painoi kädelle. Mutta paperi sanoi sitten jotain ihan muuta, ja sain prosenteiksi, jo otsikossakin mainitun 67,08 ja sijoituimme sijalle 4.
Huh, oli kyllä itsellänikin ensimmäinen helpon B:n rata, joten parempaa tulosta en olisi osannut toivoakkaan, koska radalle lähdin tavoitteena muistaa rata, päästä se hyväksytysti läpi ja että hevonen menee oikeassa askellajissa.



Pieni ero istunnassa.













Hieno lehmä <3



Eipä muuta sitten tällä kertaa, huomenna saatan olla villi ja lähteä tapattamaan itseni Kakaran kanssa pellolle, raukka kun on vihdoin saanut talvitöppöset alle, aina puolentoista viikon "kesäloman" jälkeen.

~ Jojo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida nätisti (: