perjantai 25. lokakuuta 2013

Rankka viikko

Kuten otsikostakin voi jo päätellä, rankka viikko takana ja viikonloppu tulee todellakin tarpeeseen!
Koko viikon on jotain tullut taivaalta, vettä, lunta, pieniä mummoja. Lumet ovat onneksi sulaneet pois, mutta loskaa ja märkää ja pimeää. Vihaan syksyä, silloin kun se on tämmöinen märkä. Hyi. Ja juuri kun olet oppinut pukeutumaan kylmiin ilmoihin, niin ilman lämpötila nouseekin 10 asteeseen. Tulee paha mieli tämmöisestä toiminnasta.

Miksi?
Ai, mitä miksi? Miksi on ollut rankka viikko. No ensinnäkin, kun sitä lunta tai loskaa on ollut viime perjantaista lähtien, niin en hevostakaan ole pystynyt liikuttamaan, mikä on sitten johtanut siihen, että se on karkaillut tarhasta ja hajoittanut aitoja, joita olen sitten joutunut korjaamaan. Pimeässä. Vääntyneellä vasaralla.
Koulussa on ollut rankkaa, on ollut yrittäjyyttä, ratsastusta, yrittäjyyttä, ratsastusta ja vähän opettamista, leirien suunnittelua, ja vähän lisää yrittäjyyttä. Ja ei, yrittäjyys ei todellakaan ole lempiaineeni. Toisaalta, tässä jaksossa on alkanut uusi aine, valjastyöt, mikä on sitten ihan superkivaa, mutta sitä on vain kaksi kertaa viikossa.
Olemme menneet nyt ratsastustunneilla tulevilla näyttöhevosillamme, ainakin estenäyttöhevosilla. Minun näyttöhevoseni on Vellu, Velmu Waan, koulun opetushevonen. Hyppäsin Vellulla ensimmäisen kerran jo viime vuonna, ja ihastuin siihen jo silloin. Tänä vuonna olen hypännyt Vellulla todella paljon, ja olen saanut yhteistyönkin toimimaan Vellun kanssa esteillä todella hyvin. Olimme torstaina Vellun kanssa estevalmennuksessa, joka meni superhyvin. Vellu kiihdyttelee todella helposti esteille, mutta torstaina se pysyi todella hyvin hanskassa ja pehmeänä edestä.

Mietin vain..
Ettei kukaan vain luule etten tee muta kuin vain makaa sisällä sohvalla, niin tässä muutama todistekuva siitä, että käyn myös ulkona:
Se kuuluisa pedobear-pipo.

Huomioikaa talvikarva joka on ilmestynyt päähäni.

~Jojo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida nätisti (: