lauantai 19. lokakuuta 2013

Lauantai - ja vähän perjantaistakin

Syysloma lähenee loppuaan, ja lunta tulvillaan on raikas talvisää. Hevosen liikutus on ollut eilen (perjantaina) ja tänään (lauantaina) aika nollissa, koska hevosella on vielä kesäkengät, ja ulkona on tosi liukasta. Perjantaina koin kuitenkin toisen hevosen kanssa suuria onnistumisia, nimittäin koulun opetushevosen Jalavan, eli rantapallon, kanssa. Jalava on yleensä todella laiska, eikä tee mitään ilman hirvittävää taistelua, ainakaan sileällä, esteillä se välillä innostuu. No, sain Jalavan omasta toiveestani perjantain liikutukseen.

Jalavan kanssa koulutuuppausta
Jalava oli ihan huippu hyvä! Olihan minulla pitkät kannukset ja pitkä kouluraippa, koska ne helpottavat huomattavasti ratsastusta. Teimme aluksi pohkeenväistöjä ja raviympyröitä. Teimme myös paljon siirtymisiä, koska Jalava on niissä välillä todella laiska. Viimeisen vartin verran, en itsekään meinaa uskoa tätä, Jalava meni peräänannossa! Se rantapallo kulki oikeasti oikein päin! Työn ja tuskan takana se oli silti, mutta suuri onnistumisen tunne (ja kova hiki) tunnin jälkeen oli. Tässä muutama kuva perjantain tunnilta, ja pahoittelen, maneesilaatua, enkä kuvia kauheasti jaksanut muokata (siitä ei ole kuvatodisteita kun Jalava meni oikeasti hyvin).









Perjantai-ilta
Ei ehkä se kaikkein sosiaalisin perjantai-ilta ikinä, mutta ainakin oli hauskaa. Mitä siis tein? Makasin asuntolan sohvalla, söin, ja katsoin Duudsonit-elokuvaa Katjan kanssa. Lisäksi näytin hyvinkin hehkeältä: 

Lempihuppari, Seppälästä, koko XL, parempi kuva joskus.

Lauantai
Ei taaskaan se sosiaalisin lauantai, mutta ei kai sitä aina sosiaalinen tarvitse ollakkaan? Tänään sain jopa muitakin vaatteita päälle kuin vain yöpuvun tai tallivaatteet, olen hyvin ylpeä itsestäni. Tämä lauantai meni samoissa tunnelmissa kuin perjantaikin, ilman ratsastusta. Eli siis sohvalla, syöden ja HIHSiä katsellen (hyvä Maiju!). Talvisissa tunnelmissa tämäkin päivä on mennyt, lunta on tullut lisää, ja vaikka lumesta en pidäkkään, oli tallilta tullessani oikeasti jo suhteellisen kauniin näköistä.
Puhelimen kuvanlaatu.




 Pitkä hihainen: H&M
Farkut: Seppälä(?)
Villasukat: Kirpputori

Niin rento pukeutuminen, mutta silti mukava! Kuvassa siis jalassani on lempifarkkuni, jotka ovat vanhat ja virttyneet, mutta menevät vielä.
Ulkona asuun kuului vielä "Pedobear"-pipo (kuvan saatte joskus), ruskea toppaliivi, pinkki softshelltakki ja pinkit kengät, lapasia unohtamatta.

Ihastelkaa kuvaustaitojani.
~Jojo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida nätisti (: