torstai 17. lokakuuta 2013

Pikaisia kuulumisia.

Ah, ihanaa, syysloma. Tai siis. Minun syyslomanihan on mennyt koulutehtäviä tehdessä ja tallilla. Olen jopa niin reipas opiskelija, että käyn vapaaehtoisesti liikuttamassa koulun hevosia, ja tehnyt koulutehtäviä enemmän kuin melkein koko viime vuonna yhteensä, vaikka voisin vain maata asuntolan sohvalla ja syödä. Tai siis. Olen syönyt, ja olen syönyt paljon. Lähinnä pullaa, mutta eikö lomalla saakkin syödä?

Ensilumi
Tänään satoi ensilumi. Tai yöllähän se on jo satanut, mutta aamulla kun pistin nenäni ulos, meinasi itku tulla. Ei sitä lunta paljoa ollut, mutta se pienikin määrä on liikaa. Eikai mistään vaan huomaa, että vihaan talvea? Minusta tuntuu nyt jo, että vaatteet loppuvat kesken, eikä pakkasta kuitenkaan ole paljoa mitään. Hyi, talvi.




Joku nopea ruoka.

Tämä on taas tämmöinen pika-pika-resepti, jonka keksin viime talvena.

1 pss makaronia (itse käytän yleensä niitä tricolor -makaroneja, mutta muutkin käy [yllättäen])
1-2prk kidney-papuja
1-2prk salsakastiketta, vahvuus oman maun mukaan
Juustoa
Keitä makaronit ohjeen mukaan, laita pavut myös suoraan kattilaan. Kun makaronit ovat kiehuneet ja olet ne valuttanut, lisää salsakastike ja juusto. Sekoita.

Tässä on tummia makaroneja, 1prk kidneypapuja ja 1prk salsakastiketta, juusto en köyhänä opiskelijana omista tällä hetkellä.


Oikeasti, ehkä nopein, helpoin ja maittavin ruoka, ikinä! Ainakin omakeksimistä resepteistäni.

Nauttikaa!
~Jojo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida nätisti (: