tiistai 12. helmikuuta 2013

Viikon villeimmät!

Totta, minulla oli jo viime viikolla tarkoituksena tehdä tämä, mutta tiedä mihin se sitten jäi..

Maanantai 4.2: Ei mitään ihmeitä, ihan normaali päivä. Meillä meni Katjan kanssa koulun tallissa kuuteen saakka, joten ponin liikutus sitten jäi.

Tiistai 5.2: Poni oli päättänyt pistää ranttaliksi viereisen tarhailijan kanssa. Vieruskaveri oli tullut langoista läpi, potkaissut ponia pyllylle, ja jatkanut matkaa tamman luo, joka oli Prinssin tarhan toisella puolella tarhailemassa. Saatiin sitten soittoa isolta tallillta maneesille, että raahatkaapa ahterinne tänne, ponit on irti. Nakki oli kyllä omassa tarhassa, mutta viereinen ruuna oli siellä tamman kanssa, joten vietiin ponit sisälle ja ruvettiin tutkimaan haavoja.
Odotellaan eläinlääkäriä.
Jäätiin sitten sisälle odottelemaan eläinlääkäriä, toki haava huuhdottiin ja ponin annettiin syödä päiväheiniä käytävällä, koska ajattelin että haava olisi ommeltu.
Eläinlääkäri sitten tuli, ja määräsi Prinssin penisiliini-kuurille, mutta haava jätettiin auki, ja käskettiin pitää puhtaana. No ei siinä sitten, poni takaisin ulos, ja siellä se sitten oli iltaan, ennekuin se otettiin sisälle, haava huuhdottiin ja laitettiin poni karsinaan.

Keskiviikko 6.2: Aamulla ponin ruokinta, haavan huuhtelu ja poni ulos. Sitten n, klo 13, kun olimme koulun siitostammaa menossa ruokkimaan (toki Prinssi samalla, olivat samalla tallilla tarhailemassa), huomataan, että poni on langoissa kiinni. No vapautettiin se sitten ja vietiin se takaisin tarhaan (oli siis pienessä kulmatarhassa, jossa oli yksi nurkka auki, että pääsi toiseenkin pikkutarhaan, isompi tila), ja laitettiin aukko kiinni. Seuraava soitto tulikin sitten n. klo 15, poni oli taas langoissa kiinni, oli raukka yrittänyt päästä takaisin toiseen pikkutarhaan, olihan siitä samasta kohtaa päässyt aamullakin! Poni sitten vain sisälle, illalla haavan huuhtelu ja piikitys (olin iha kauhusta kankeena, se oli ehkä hirveintä ikinä, onneksi poni oli nätisti!).


No mutta johan on! Kello on kyl jo nii paljo et täst pitää liipasta ittensä punkan pohjalle, et jaksaa huomenna taas opiskella!
Jatkan tätä siis luultavasti huomenna, jos en, niin saa suuttua (:

~ Jojo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida nätisti (: