sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Blogitunnustus.

Joo, eli sain blogitunnustuksen Hölökynkölökyn blogista.
Tarkoituksena on siis kertoa 5 omituista asiaa itsestään, ja haastaa 15 blogia tekemään sama.
Tästä voi tulla hauskaa : D
1. Leikin koko ajan miu huulikorulla. Joo, siis tiiän et se ei oikeesti oo omituista, mut teen sitä koko aika, eli kiskon sen irti tost limakalvosta ja tungen hampaat sen alle tms. : D
2. Oon kännykkäriippuvaine, varsinki toho miu ihanaa N8 <3 Voi luoja et olin paiseessa ku se oli huollossa : D Ei tullu mitää.. Itku meinas päästä.
3. Mie laulan, en nyt aina ja kaikkialla, mut suihkussa, unissani, autossa (silloku ite ajan) ym.. Tiiän et se ei oo kauheen omituista, mut en voi laulaa jos kuulen oman äänen : D
4. Mie ajattelen omituisia asioita, ja sit jos se on tarpeeks omituine, ni sanon sen äänee, ja kaikki on iha WTF?! : D Mie en maha sille mitää, se vaa tulee.
5. APUA : D Ei miul oo näi paljoo omituisii tapoja.. No siis jos lumihanges on jalanjälet, ni miun on pakko kävellä niit pitki : D Ja tiiän et se näyttää iha hiton vammaselt, mut en maha sille mitää : D Se on kaikkein pahinta, jos on jotkut tosi pitkät askeleet, ku sit jouvun pomppimaa niit pitki, ku ite kävelen nii lyhyil askeleil..

Huh. Sit viel ne 15 blogia.. : D En mie ees tiiä nii paljoo blogeja ):
Tinkertamman elämää
Puttepossun elämää
Sweet horsez & A werewolf
Roope & Torsti

~ Jojo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida nätisti (: